Bidra till att ta ICF och Coachingen i Sverige in i framtiden. 

ICF Sverige är en ideell organisation vars vision är att göra coaching till en integrerad del av ett välmående samhälle. ICF Sverige är den svenska branschorganisationen för professionellt utbildade och certifierade coacher och grundades 2008. Föreningen verkar för medlemmarnas kontinuerliga kompetensutveckling via arrangemang, fortbildningar, nätverk och marknadsföring av coachingens värde.  

ICF Sverige är en välmående ideell förening som ingår i en världsomfattande organisation som finns representerad i 166 länder med över 60 000 medlemmar. ICF Sverige delar den globala organisationen´s Vision, Mission och kärnvärden

Valberedning söker nu primärt 3 ledamöter att ingå i ICF Sveriges styrelse

 

Ansvarig Marknadsföring och Kommunikation

Du agerar som navet för all marknadsförings- och kommunikationsverksamhet inom ICF Sverige. Ditt fokus ligger på att stärka ICF:s och coachingens positionering, medvetenhet och engagemang i Sverige. 

Medlemsansvarig

Du leder och driver ICF Sveriges medlemsprogram, med målet att bibehålla och öka medlemsantalet. Medlemsansvarig fokuserar på att utveckla strategier för medlemsrekrytering och -behållning samt implementering av medlemsaktiviteter för att stärka föreningens gemenskap och värde. 

Sekreterare

Som styrelsens sekreterare är ditt huvudsyfte att hantera och stödja ICF Sveriges interna processer, dokumentation och aktiviteter. Rollen innebär att bidra till styrelsens framgång genom att säkerställa att styrelsen och föreningens externa lagkrav och stadgar. 

Frågor besvaras av valberedningen

 

Välkommen med sin intresseanmälan genom att fylla i nedan formulär.
Notera att vi behöver din ansökan senast 6 mars 2024.

  • Utifrån annonsen
  • Du måste vara fullvärdig medlem i ICF Sverige samt ICF Global
  • Max filstorlek: 50 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.