Vi har haft lite tekniska utmaningar med betalningen och hanteringen av medlemskapet på vår hemsida och tekniker jobbar på att lösa det.
Men fram till dess att våra tekniker (extern webbyrå) löst problemet ber vi dig följa nedan process för att aktivera ditt medlemskap igen:

Så här gör du rent praktiskt:

  1. Logga in på ICF Sveriges hemsida (Viktigt att du är inloggad om det skall fungera)
  2. Klicka på knappen nedan och fyll i alla dina uppgifter (som inloggad är de flesta uppgifterna redan ifyllda) samt kortnummer för betalning.
  3. Validera med bankID om ditt kort kräver det. Det kan framgå att beloppet du skall betala är 0 kr i ditt mobila bankID vilket är ett annat problem som vi under flera månader försökt lösa, dock utan framgång. Vi ber dig lita på att det kommer fungera trots att det står 0 kr att betala. Avgiften som vi drar från ditt kort kommer ändå vara 1 600kr. (Avgiften består av 100kr i medlemskap, 1200kr i serviceavgift vilken är avdragsgill samt 300kr i moms)
  4. Ett kvitto på din betalning kommer att skickas till din e-post.

Skulle det mot förmodan inte fungera för dig kan du testa att rensa cacheminnet på din dator och skulle heller inte det fungera så skickar du ett mail till admin@coachingfederation.se

Tusen tack för din förståelse och vi hoppas såklart att du väljer förnya ditt svenska medlemskap i ICF så vi tillsammans kan göra större skillnad inom coaching i Sverige.