INTERNATIONAL COACHING FEDERATION (ICF) SÖKER STYRELSE-ORDFÖRANDE

Vill du vara med och leda ICF Sverige in i en spännande framtid tillsammans med alla föreningens kompetenta och engagerade medlemmar? Då kan du vara den styrelseordförande vi söker! Ansök innan 25 september

VI är en solid förening med över 20 års historia i Sverige. Globalt har ICF idag fler än 50 000 aktiva medlemmar i fler än 150 länder. I Sverige finns över 700 ICF-certifierade coacher vilket gör oss till det femte största landet i Europa sett till antalet certifierade coacher. För närvarande är vi omkring 450 medlemmar i Sverige.

Vi har gjort ett gediget arbete med strategier, processer, strukturer, roller och ordning och reda och är samtidigt ödmjuka inför framtiden och de höga mål vi siktat in oss på. Allt är inte perfekt, men vi fortsätter utvecklas och har utarbetat en tydlig plan för arbetet framåt. Vi behöver nu dig som kan möta oss där vi är och leda oss vidare mot en spännande resa att bli den attraktiva medlemsorganisation vi vill vara.

ICFs Kärnvärden
Föreningens kärnvärden utgör våra viktiga hörnpelare och återspeglar vår idé och förhållningssätt till
vårt gemensamma arbete såsom vårt förhållningssätt till våra kunder och samverkanspartners. International Coaching Federations (ICFs) kärnvärden uttrycker vad det innebär att representera den högsta standarden inom professionell coaching. Dessa universella kärnvärden stärker, inspirerar och förenar oss som organisation, våra medlemmar samt ICF-certifierade coacher över hela världen.

Vill du veta mer om:
-Ditt uppdrag
-Vad tror vi att du har med dig i din ryggsäck för att bli framgångsrik i rollen
-Personliga egenskaper – vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna
-Uppdragstid
-Ersättning (i form av utbildningsbidrag såsom alla i styrelsen)
-Ansökan & CV med personligt brev

Hör av dig till:

valberedningen@coachingfederation.se

Frågor
Om du har frågor är du välkommen att kontakta valberedningen enligt nedan.

Maria Gunnarsson 070-746 44 02, maria.gunnarsson@coachingfederation.se

Barbara Wennheden 073-077 49 03, barbara.wennheden@coachingfederation.se

Välkommen med din ansökan!

ICF Sverige Styrelse