Köpevillkor för handel med Ideella Föreningen ICF Sweden med firma ICF Sweden (Organisationer nummer 802439-8714). Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka via epost via vårt kontaktformulär med ditt ärende så hör vi av oss inom kort.

Notera att dessa villkor endast gäller för köp relaterade till ICF Sverige och inte för köp relaterat till tjänster eller produkter från våra medlemmar, partners eller utbildningsföretag. Vi tillhandahåller endast ett register över våra medlemmar och marknadsför dem som coacher via vår hemsida. När du anlitar en av våra medlemmar hänvisar vi till de köpvillkor som gäller på det företaget där medlemmen är anställd.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du angav i samband med beställningen. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om ditt köp. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till admin@coachingfederation.se

Avgift medlemskap

Avgiften för medlemskap i ICF Sverige betalas normalt via konto/kreditkort och förnyas per automatik varje år fram tills dess att medlemmen själv väljer att avsluta sitt medlemskap vilket görs i ”min profil” i inloggat läge. Årsavgiften för medlemskap i ICF Sverige beslutas i samband med föreningsstämman som äger rum minst en gång per år och där alla aktiva medlemmar inbjuda att deltaga. Noter att avgiften för ICF Global hanteras separat av coachingfederation.org 

Priser

Alla priser framgår på våra websidor/eventsidor och anges i svenska kronor för respektive medlemskap/event/fortbildning eller annan produkt/tjänst. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantörer, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att närsomhelst justera våra priser. Gällande priser återfinns dock alltid på våra websidor eller eventsidor.

Ångerrätt

Vid köp av våra tjänster eller produkter har kunden en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att kund lagt sin beställning. Vid ånger av bokat event kan kund skriva över den bokade platsen till någon annan helt kostnadsfritt om förhinder uppstått och inte själv kan närvara. Detta skall dock meddelas via e-post till info@coachingfederation.se i så god tid som möjligt så att vi hinner uppdatera deltagarlistor etc.

Vid nyttjande av ångerrätt

Kund måste meddela oss att hen ångrat sitt köp. Meddelandet ska skickas till info@coachingfederation.se. I meddelande ska namn, adress, e-postadress, eventuellt ordernummer samt vilken/vilka tjänster eller produkter som ångern avser framgå klart och tydligt. Kund skall omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera eventuella fysiska produkter till oss. Kunden står för eventuell returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde om den är använd eller på annat sätt blivit skadad.

Ångerrätten gäller inte för

Produkter/Tjänster som kund köpt och använt.

Pengarna tillbaka garanti

Vi betalar normalt tillbaka 100% av det belopp betalats såvida vi inte drabbas av kostnader som vi inte kan undvika (exempelvis matkostnader och lokalkostnader mm i samband med event. Kund behöver påvisa skäliga skäl till att få pengarna tillbaka och det åligger kund att åberopa pengarna tillbaka garantin.

Ansvarsbegränsning

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför föreningens rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från underleverantörer.

Produkt/tjänsteinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på våra webbsidor och eventsidor samt slutförsäljning/fullbokning av våra produkter/tjänster/event. Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i dessa villkor. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på våra webbplatser. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Integritetspolicy

Se separat dokument