ICF Sverige har sidor på Facebook, LinkedIn, Instagram, Podbean samt YouTube och som volontär är det önskvärt att du följer alla dessa sidor för att hålla dig uppdaterad.

Du är välkommen att lägga till ICF Sweden i din profil på LinkedIn och ange den roll du har. Du lägger till det på samma sätt som vilket annat jobb du haft/har vilket kommer bidra till att vårt varumärke sprids och att du är en del av det. Bjud gärna in dina kontakter på LinkedIn att följa oss där, instruktionsfilm till det hittar du här.

Alla volontär har inte access att göra inlägg på våra sociala plattformar (under ICF Sveriges profil/logga). Behöver du access för att kunna göra inlägg i våra kanaler meddelar du det till admin@coachingfederation.se så fixar vi det.

Riktlinjer för inlägg och delningar på ICF Sveriges publika sociala media sidor

  • Alla inlägg på våra öppna sidor skall göras under ICF Sveriges profil, dvs inlägg skall vara gjorda av ICF Sverige och inte en enskild individs konto.
  • Vi promotar inte en enskild ICF medlem eller ett enskilt utbildningsföretag.
  • Alla inlägg skall ha bild eller film som är relevant för inlägget.
  • Alla inlägg skall innehålla en kort och säljande text i syfte att få besökaren att klicka på den CTA (Call to Action) som leder besökaren till den sida som vi vill att hen skall hamna för att: Läsa mer, Lära mer eller Anmäla sig till ett event etc.
  • Vi nämner aldrig personer vid namn i texten på våra sociala medier såvida det inte handlar om att vi vill promota en extern föreläsare eller dylikt.
  • När vi delar artiklar skriva av redaktionsrådet eller annan medlem hänvisar vi till den medlem som skrivit artikeln i slutet av artikeln (eventuellt även i början) med fullständigt namn och eventuell certifieringsgrad samt via namnet länkar till skribentens coachprofil på hemsidan “Sök Coach” om det är möjligt. Detta för att ge de läsare som vill möjlighet att läsa mer om skribenten.

ICF Sveriges öppna Facebooksida

ICF Sveriges slutna Facebookgrupp

Notera att vara noga med i vilket namn du postar/kommenterar på Facebook. Har du skrivrättigheter Facebook kan du skapa, redigera och kommentera inlägg på Facebook under ICFs logga/profil.

Öppna LinkedIn sidan

Linkedinforum

Notera att vara noga med i vilket namn du postar/kommenterar på LinkedIn. Har du admin rättigheter på vår Linkeinsida kan du skapa, redigera och kommentera inlägg under ICFs logga/profil såväl som din egna. Lägg gärna in att du jobbar för ICF Sweden på privata LinkedIn profil och ange den roll/titel du har. Du lägger till det på samma sätt som vilket annat jobb du haft eller har. Detta bidra till att stärka ICF Sweden som varumärke samt visar att du är en viktig del av det.

Instagram

Detta kontot är synkat med Facebook så när du postar där kan du även posta samma inlägg på Facebook (om du vill).

YouTube

Vi har även en kanal på YouTube där vi sparar allt som vi spelar in. Notera att det finns både olistade som offentliga filmer på denna kanal. Offentliga är publika för alla och olistade används endast för inspelningar som inte är publika.

Podden för dig som vill öka förståelsen för coaching och värdet av att anlita en professionell coach! Podden hittar du på Spotify, Itunes, Podbean samt alla andra ställen där poddar finns.