Vi har nog alla hört den gamla traditionen om att plocka sju sorters blommor och lägga under kudden på midsommarafton för att drömma om sin tillkommande make. Nuförtiden är framtidsperspektiven lite vidare än så och vi bjuder därför på en moderniserad variant av traditionen. Här är en midsommarövning för dig som vill få en föraning om vart du är på väg.

Du behöver en bit papper, en penna och en lugn stund för att samla dina 7 blommor. Du behöver inte klättra baklänges över några gärdsgårdar eller gå 7 varv runt brunnen, bara skriv ned det första som kommer upp i huvudet på respektive blomma.

Blomma 1. Min hälsa
När jag ser mig själv välmående och nöjd med min hälsa i framtiden så är jag…

Blomma 2. Min fysiska miljö
När jag tänker mig en omgivning som jag bor, verkar och trivs i så är den …

Blomma 3. Min familj
Min önskefamilj så som jag definierar den består av…

Blomma 4. Mina vänner
I när jag tänker mig ett tillfälle om 10 år omgiven av mina uppskattade vänner så tänker jag mig en …. där …. är med.

Blomma 5. Mitt arbete
Det mest utmärkande med mitt drömjobb är…

Blomma 6. Min ekonomi
När jag nått mina ekonomiska mål så har jag …

Blomma 7. Det oväntade
Den bästa överraskning jag skulle kunna få vore…

När du nu samlat dina sju blommor lägger du dem under kudden till kvällen, sover gott och om du har tur så får du drömma om din härliga framtid.

Vill du öka chanserna att verkligen komma dit du vill så nöjer du dig inte med att drömma, då börjar du också göra. Här hittar du ett helt gäng coacher som står redo att stötta dig längs vägen.