Innovation Park i Karlstad är något av Värmlands svar på Silicon Valley och när du läser det här så kan du se min lilla blink med ögat ; om hur jag som inflyttad till Värmland, tagit till mig lite av skrönans tradition. Att krydda en story lite extra, bara lite – för kreativiteten är tydlig på Innovation Park i Karlstad.

På fredagsmorgnarna har man, på det sjudande kontorshotellet Innovation Park, en Trendspanarfrukost som är både god, nyttig, poppis och mycket givande. Det är VD Fredrik Lindros som håller i trådarna och senaste nytt visas i lobbyn när folk ätit av sig lite, vid 9-tiden.

Där fick jag min minut (v 17) för att presentera ExperienceCoaching, ICF Sverige, ICF Global och den SPEED COACHING i rum Agora på plan 5 mellan kl 11-13 som jag tänkte bjuda på, nästa fredag 3/5-19, vecka 18 . Skriv upp er på listan vid kaffeapparaten. Först till kvarn. 10 min var, en kvart totalt/person – 8 platser – bara att komma! Du väljer ämne själv och äger tiden. Frågor?

Innan alla skingrades för att jobba vidare stod ett par namn på listan… och nu är Eventet genomfört. Jättekul att få chans att verkligen visa upp tjänsten, yrket och kraften i de tekniker som professionell coaching erbjuder. Det allra bästa är att, som nyfiken klient, få chans att prova. Risken är att berättelsen om vad coaching är för något annars försvinner bort i alla ord – när det är upplevelse, känsla och action som gäller. Kunden som äger.

Hoppas att du blir nyfiken på vad coaching skulle kunna ge dig, i ditt liv. Ett sätt att börja utforska är att lyssna på ICF Coachpodden. Den illustrerar bland annat inom vilken stor mängd olika områden och branscher som professionell coaching gör avgörande nytta ute i samhället. Var beredd på A-haa!