För första gången har utmärkelsen Coachee Award delats ut, Vinnare blev Joakim Eurenius med motiveringen: ”En mycket lyckosam coaching av en VD i en utsatt position med ett antal parallella utmaningar att hantera. Från förändringsrädsla till teamwork och där kommunikation, lönsamhet och öppenhet är i fokus.”

Andra pris gick till Maria Eddous med motiveringen ”En coaching som gav en person i personlig kris stöd och kraft att förändra sin livssituation in i en ny positiv färdriktning både privat och i arbete.”

Tredje priset gick till en grupp, klass 7a-9a på Ilandaskolan med motiveringen ”En gruppcoaching med ett fantastiskt resultat för skolan, vår ungdom, vårt samhälle samt vår framtid där man utvecklades både personligt och i grupp mot nya mål i livet.”

ICF Sweden Coachee Award är en utmärkelse för att hedra de fantastiska utvecklingsresor vi coacher ser våra kunder genomgå. De sätter mål, utmanar rädslor och skapar nya mönster i sina liv. Vi ville lyfta fram dem och låta andra ta del av coacheernas berättelser.

Professionell coachning är en process, baserad på elva kärnkompetenser, och ger tillämpad i olika sammanhang oändliga möjligheter. Den som går i coachning har så mycket att vara stolt över, vinnarna här är exempel på det.